BanjoMovies

Nieuws

Bardo’s Filmgebeuren, Banjo de film!

Bardo’s Filmgebeuren, Banjo de film!

Het gaat eindelijk beginnen; Banjo The Movie! Een super grote dikke serie waarin jullie alles mogen bepalen wat er gebeurd! Afgelopen Woensdag kwam de eerste aflevering online (hieronder te bekijken). Daaronder staat het persbericht die we eruit hebben geknald voor de serie; chill, want dat bericht dekt de lading eigenlijk wel.

Met ruim 80 miljoen videoweergaven in vier jaar tijd is Bardo Ellens een van de bekendste YouTubers van Nederland. In een serie van acht wekelijkse afleveringen volgt de kijker Bardo bij het maken van zijn eerste grote korte film. De film gaat op 22 december in première in EYE, tijdens de MovieZone Talent Day: de workshop- en netwerkdag voor alle jonge filmliefhebbers en filmprofessionals van Nederland.

In elke aflevering van de serie kunnen de kijkers stap voor stap meebeslissen over alle elementen van Bardo’s film-in-wording: Locatie’s, Casting maar ook over het Scenario hebben ze wat te zeggen. Bardo zal via allerlei avonturen ontdekken wat er bij het maken van zijn film komt kijken. Dit doet hij niet alleen. Samen met bekende filmmakers en andere grote YouTubers, zoals Theaumes, Gekkemarkie, Dylanhaegens en Veracamilla, ontmoet hij professionals, krijgt hij opdrachten en ontwikkelt zo stap voor stap zijn film.

Elke Woensdag op BanjoMovies!

Trailer: