BanjoMovies

Nieuws

1001 Smoesjes uitverkocht en in de top 5

1001 Smoesjes uitverkocht en in de top 5

Het zijn nogal bizarre dagen geweest.┬áVorige week kwam het boek ”1001 Smoesjes” van Bardo uit en op de dag dat hij uit kwam werd er ook direct de tweede druk aangekondigd, omdat het boek overal was uitverkocht!┬áVervolgens rolde 1001 smoesjes ook nog alle AKO’s en Bruna’s van Nederland in om vervolgens nog in de top 5 van best verkochte boeken op bol.com te staan en dat dan in de kerstperiode, wat een hectische tijd!!!

Nu hebben we inmiddels al 3 keer het boek laten drukken, zijn we half Nederland doorgeweest voor interviews en is het boek pas een weekje uit. Volgende week verschijnt alweer de 4e druk (!!), en laten we eerlijk wezen; voor het eerst in het bestaan van BanjoMovies zijn zelfs wij hier stil van.

Bedankt voor deze onvergetelijke week!
– Stay Awesome