BanjoMovies

Nieuws

Bardo’s eerste boek “1001 Smoesjes”

Bardo’s eerste boek “1001 Smoesjes”

Het allereerste boek van Bardo Ellens is verschenen: 1001 Smoesjes! Een boek met genoeg smoesjes om de rest van je leven zonder zorgen te kunnen doen wat jij zelf wil!
Naast het boek is er ook 1001smoesjes.nl verschenen, een site met nog eens 200 extra smoesjes en veel extra’s! Nu kunnen we wel zelf een hele tekst gaan schrijven over het boek, maar er is ook een persbericht wat de lading dekt.


Het allereerste smoesjesboek
1001 Smoesjes

Bardo Ellens

Op 10 december verschijnt 1001 Smoesjes, het eerste boek van de bekende YouTuber Bardo Ellens.

Bardo Ellens, 22 jaar, komt uit Deventer waar hij nooit zijn huiswerk deed, altijd te laat komt, nooit ontslagen is en altijd uitslaapt. Dit dankzij zelfverzonnen smoesjes die hij sinds 2009 bijhoudt in een vlog (video-log).

Voor zijn boek 1001 Smoesjes verzamelde hij zijn beste smoesjes. Toepasbaar op elk moment in je leven: tijdens je jeugd, op school, je carriere en zelfs je liefdesleven. Bardo’s 50 smoesjes-rubriek is een gigantische hit op YouTube, zo zagen meer dan 1 miljoen mensen zijn video 50 smoesjes om geen huiswerk te maken. In dit boek deelt hij zijn allerbeste smoezen, waaronder: 50 smoesjes om een gesprek te beginnen, 50 smoesjes om te laat te komen en 50 smoesjes om geen bekeuring te krijgen.

Ook geeft hij tips voor het uitvoeren en het brengen van de perfecte smoes, en wat je moet doen als het tóch fout dreigt te gaan. Het standaardwerk voor iedere puber; een bijbel voor elke te-laat-komer en voor ieder ander die zich ergens onderuit wil praten.

Meer informatie

Over de auteur

Bardo Ellens is begonnen als YouTuber met het verzinnen, acteren, regisseren en monteren van video’s voor schoolvrienden en groeide daarmee uit tot een van Nederlands grootste YouTubers. Met inmiddels 270.000 abonnees en 46 miljoen kijkers voor zijn YouTube-kanaal BanjoMovies.

Bron: Bertram + de Leeuw


Bekijk ook de aankondiging van Bardo zelf: