BanjoMovies

Nieuws

Premiere van Guys Night (de YouTube-film)

Premiere van Guys Night (de YouTube-film)

Na een grote YouTube serie van 8 afleveringen op BanjoMovies en Moviezone was het afgelopen Woensdag tijd voor de premiere van ”Guys Night”, de langverwachte YouTube-film die uit de serie Bardo’s Filmgebeuren is gerold.

In de film zie je alle keuzes die de kijker heeft mogen maken in de serie terug. Vanaf zombies die dood gaan door een koekenpan totaan de titel van de film: De kijkers heeft alles mogen bepalen.

Waar Amerika het slechts moet doen met Leonardo Dicaprio, Johnny Depp en Brad Pitt, daar hadden wij gelukkig Bardo Ellens, Thomas Smagge en Dylan Haegens. Deze 3 mannen kennen elkaar al jaren en werken sinds het begin al samen, ook het schrijven, acteren en regisseren van deze film.
Als klapper op de vuurpijl was daar ook nog de actrice Lisa Smit, die al op jonge leeftijd in films als Kenau en TBS heeft mogen spelen.

Enfin; met zo’n grote film moet je natuurlijk ook een mooie premiere krijgen en dat hebben we godzijdank geregeld! Afgelopen Woensdag (24 December) op de ochtend voor kerstavond was daar dan het grote moment in film museum EYE om Guys Night in premiere te laten gaan.

De film verschijnt 29 December 16:00 op YouTube en 1 Januari 23:20 op Veronica.