BanjoMovies

Nieuws

Trailer: Guys Night De Film

Trailer: Guys Night De Film

Jaaa, aankomende woensdag is het al zo ver; de premiere van de allereerste echte film geschreven, geregisseerd en geacteerd door Bardo Ellens, Thomas Smagge en Dylan Haegens! In plaats van heel interessant allemaal dingen zelf tiepen hebben we hieronder gewoon het persbericht voor de trailer erbij gezet. Vanzelfsprekend staat hieronder ook de trailer voor de film, heel vet! Niet missen! Mocht je de premiere bij willen wonen, dat kan! Woensdag 24 December gaat hij in het film museum EYE in premiere. Op eyefilm.nl/bardo kun tickets bestellen.

Met ruim 80 miljoen videoweergaven in vier jaar tijd is Bardo Ellens één van de bekendste YouTubers van Nederland. In een serie van acht wekelijkse afleveringen volgt de kijker Bardo bij het maken van zijn eerste grote korte film. De film gaat op 22 december in première in EYE, tijdens de MovieZone Talent Day: de workshop- en netwerkdag voor alle jonge filmliefhebbers en filmprofessionals van Nederland.

In elke aflevering van de serie kunnen de kijkers stap voor stap meebeslissen over alle elementen van Bardo’s film-in-wording: Locaties, Casting maar ook over het Scenario hebben ze wat te zeggen. Bardo zal via allerlei avonturen ontdekken wat er bij het maken van zijn film komt kijken. Dit doet hij niet alleen. Samen met bekende filmmakers en andere grote Youtubers, zoals Theaumes, ontmoet hij professionals, krijgt hij opdrachten en ontwikkelt zo stap voor stap zijn film.

MovieZone series
MovieZone, een project van EYE, biedt jongeren de mogelijkheid de wereld van film te ontdekken en zichzelf hierin verder te ontwikkelen. De MovieZone series zijn geproduceerd door NewBeTV. In 2013 kwam MovieZone met de prijswinnende jeugdserie Max & Billy’s Drill Machine Girl welke te zien was op Veronica en serie.moviezone.nl. De serie enthousiasmeert jongeren op een laagdrempelige manier voor film. Ook bij deze nieuwe serie biedt MovieZone extra verdieping op serie.moviezone.nl.

Tijdens het kijken naar de afleveringen thuis of in de klas wordt de kans geboden om nog meer over film te weten te komen door verder te klikken naar filmbegrippen (Film Wiki) of filmgeschiedenis (Filmtijdlijn). Zo brengt MovieZone het filmverleden, het film maken van nu en de toekomstige filmmakers bij elkaar op één plek: online en in EYE, het filmmuseum in Amsterdam.

Bardo’s Filmgebeuren is in opdracht van EYE ontwikkeld en geproduceerd door NewBeTV. De serie en het online platform zijn mogelijk gemaakt met de financiële steun van Fonds 21, de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten en Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs.