BanjoMovies

Nieuws

BanjoVlogs zijn terug!

BanjoVlogs zijn terug!

De laatste keer dat onze Bardo al lopend een camera in zijn eigen gezicht duwde is…. 2013!!
Een behoorlijke, pittige tijd geleden! In die periode van 2013 filmde hij zijn eigen leven en dat niet zonde reden; toen deed hij namelijk de afvalvlogs!

Dat waren niet vlogs over het vuilnis buiten zetten, maar vlogs over het verliezen van gewicht. Uiteindelijk in de video “Het verhaal: achter Bardo’s gewicht” werd onthuld dat onze Bardo 35 kilo was afgevallen door deze vlogs!

Na dat mooie succesvolle verhaal komt de afvalvlog nog niet direct terug, maar de BanjoVlogs wel! Hierin kan je het leven van Bardo volgen via zijn fisheye-lens, met als doel; gezonder en energieker leven!
Check snel YouTube.com/Bardo voor alle vlogs!

Hier bijvoorbeeld een leuk dagje op kantoor: