BanjoMovies

Nieuws

BNN Docu: Shinewereld

BNN Docu: Shinewereld

25 Juni is een dag die voor ons hier op het kantoor 2 lagen kent, aan de ene kant is Bardo’s moeder jarig en aan de andere kant is het de herdenken van Michael Jackson. Afgelopen week kwam daar nog eens een 3e laag bij! Want de documentaire Shinewereld van BNN kwam op TV!

MakersChannelPlayground op FOX!

MakersChannelPlayground op FOX!

Was onze Bardo een klein half jaartje geleden nog te zien in het FOX programma van Jan Reinder, waar hij regelrecht in de goochel-val liep. Nu is hij weer terug op FOX, maar dan een uur lang! Als gast-hoofdredacteur van het programma MakersChannel Playground mocht hij Eddy Zoey een uur lang vergezellen.

De Tubeshow komt eraan!

De Tubeshow komt eraan!

Vorig jaar hadden wij de eer om samen met comedyclub Badaboom een grote YouTube-livestream op te zetten. In deze livestream kwam de hele YouTube community langs, werden er toffe spellen gespeeld en was er een grote quiz. Nu mogen we dit jaar het weer doen! Alleen nu; beter, groter en met meer YouTubers!

Dat was VEED en DYTG!

Dat was VEED en DYTG!

Yo what up gasten, Bardo hier! De afgelopen maand was… CRAZY!!! Eerst hadden we natuurlijk VEED, het grote YouTube festival! Dit is voor de eerste keer dat het 2e YouTube-evenement gehouden werd; in de gashouder in Amsterdam. Met een massale opkomst van 2000 man had ik een maandje om bij te komen, tot vandaag; want vandaag was […]

BanjoVlogs zijn terug!

BanjoVlogs zijn terug!

De laatste keer dat onze Bardo al lopend een camera in zijn eigen gezicht duwde is…. 2013!! Een behoorlijke, pittige tijd geleden! In die periode van 2013 filmde hij zijn eigen leven en dat niet zonde reden; toen deed hij namelijk de afvalvlogs!

Bardo bij VEED en RTV Oost!

Bardo bij VEED en RTV Oost!

Vorige week was hij er dan eindelijk: VEED! Het festival waar YouTube tot leven komt, georganiseerd door mijn goede vrienden Peter, Kelvin en Mert (Cinemates & Mertabi). In totaal kwam daar ruim 2000 man op af dus besloot ik mezelf te bewapenen met een camerateam van RTV Oost om deze prachtige zonnige dag vast te […]

Genomineerd in Zuid-Korea!

Genomineerd in Zuid-Korea!

We schokken ons met zijn allen dood, er was plotseling een mailtje uit Zuid-Korea! Wat moesten de Zuid-Koreanen zoeken bij BanjoMovies? Nou… ze hebben Bardo’s Filmgebeuren gevolgd!

Bardo in De Magie Van

Bardo in De Magie Van

Jan Reinder is een man die onze arme Bardo (letterlijk en figuurlijk) heeft ontgoocheld in zijn TV Programma “De magie van”; elke Donderdag op FOX! Vanwege het boek “1001 Smoesjes” mocht Bardo samen met Jan een truc proberen in een van de grotere boekenwinkels van Amsterdam. Wil je weten hoe dat verliep? Check dan deze […]

Te gast bij Arie Koomen en Wilko Terwijn

Te gast bij Arie Koomen en Wilko Terwijn

Onze goede vrienden Arie Koomen en Wilko Terwijn maken elke Dinsdag het radioprogramma WA.K.X, lekker op internet! Toen ze onze Bardo uitnodigden konden we natuurlijk geen nee zeggen; helemaal omdat deze mannen al meerdere keren ook op BanjoMovies te zien waren! Het was een leuke uitzending, luister hem hier terug!

Bardo’s Filmgebeuren 4x genomineerd in Los Angeles!

Bardo’s Filmgebeuren 4x genomineerd in Los Angeles!

Oke, dit is echt super tof! Onze serie “Bardo’s Filmgebeuren” is genomineerd voor veel prijzen! We hebben gewoon 4 nomineringen binnen voor de LA Webfest Awards! In de categorieën; Outstanding Director, Outstanding Cinematography en Outstanding Visual/special effects. Heel tof!!

Volgende pagina